Tjuux)

Tjuu allihopa!!

Idah spelade vi match i HUDDINGE!! Asso ni ska bah veta, det började med att vi stod i en bilkö. Jah meriem saga o amanda åkte med i maggans bil. O Tinas bil(Fridas mamma) hennes bil gick sönder i kön o det var kö för att det var typ nån stor lastbil med olja i som höll på o börja brinna så poliserna stod o sköt på den..Eftterso att Tinas bil gick sönder o det satt tre spelare i där så fick vi åka före o de kunde inte komma till matchen. Per våran andra coach fick komma o hämta upp de men det var avspärrat så han kunde inte komma o hämta dom. Så de fick gå igenom bilarna o kön till Pers bil!!!Asso det var en sån j***a kaos:P
Så vi som åkte med magan kom dit till matchen o veronica o sanela var reda där som tur var. Men vi var bah sex spelare fast vi ledde med 3-17 i första perioden:DD Sen så kom ju de andra o vi vann med 18-43 jippi!!

Sen kom jah hem o var lite med Roffe o Wilma:)De bor i stugan nu båda två:D
Aa sen hade jag träning det var styrketräning...
Har precis kollat på topmodell o nu kollar jah på en jättebra film som will smith är med. Den handlar om att han o hans fem-åriga pojke inte har några pengar..

Haha den här bilden stämmer nästan in med allt jah gjort idah;P
kramar o pussar//jojjo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0